Wat klanten zeggen


 

U wil snel geholpen zijn? U wil een vakman snel bij de hand? 

U heeft een klein werk? U heeft een groot werk? U wil een oplossing? 

Het maakt allemaal niet uit!Ik kan je vertellen dat dit waarheid is geworden 

in mijn beroep als syndicus van vele gebouwen. 

Aangezien ik tal van schadegevallen beleef in mijn woningenpark werk ik samen met de firma "Totaalherstel”. 

Door deze manier van samenwerking sta ik niet meer in voor de volledige regeling  van de schade. 

Zij regelen alles waardoor ik tijd creëer voor andere dingen. 

Een prima oplossing dus voor alle soorten werken alsook het 

updaten van uw eigen woning. U wil uw woning een prima uitstraling geven voor verkoop?

Ook deze mensen zetten hun beste beentje voor. Ik heb geen twijfel meer hoor. 


Gewoon bellen.


Totaalherstel heeft tevens mijn nieuwe kantoor te Kasterlee afgebouwd.
Danny Jansen – Vastgoedmakelaar-Beheerder-Vastgoedexpert

 

http://www.huizejansen.eu

Het is even schrikken als het water langs de muur naar beneden loopt. En dan blijk je tot overmaat van ramp als aannemer op te moeten treden. Een loodgieter vinden om de lekkage te repareren lukt nog wel, en dan begint het. Schade aan plafond, wand en vloer betekent dat verschillende disciplines bij elkaar gebracht moeten worden en dat is niet zo makkelijk. Ondertussen neemt de zichtbare schade steeds maar toe.

Gelukkig kwamen wij in contact met Totaalherstel. Zij weten precies hoe dit aan te pakken en ze hebben ook onze belangen bij de verzekeringsmaatschappij uitstekend behartigd. Daarom kunnen wij Totaalherstel aan iedereen aanraden.


foto tijdens opname schaderapportfoto na afronding herstelopdracht


Familie De Haas.